Luni-Vineri: 08:00-18:00

Tel: +4 021 313 35 30 

Industria farmaceutică

În ceea ce privește industria farmaceutică, orice tratament va fi inițiat printr-o inspecție atentă a spațiilor pentru a identifica specia de dăunători și gradul de infestare. Pe baza inspecției se va realiza un plan de tratament. Industria farmaceutică include: depozite de medicamente, spații de producție a produselor cosmetice și a medicamentelor. În general, problemele și cerințele acestei industrii au ca scop controlul rozătoarelor și insectelor dăunătoare, precum gândacii și șoarecii.

gândaci

Gândacii reprezintă o altă specie de dăunători, care trăiesc în subsoluri și care preferă mediile calde și umede. Se infiltrează prin intermediul  țevilor de scurgere și canalizare și generază disconfort pentru oameni. Sunt activi, în general, în timpul nopții, însă prezența lor pe timp de zi reprezintă o infestare masivă. Sunt dăunători din cauza faptului că pot fi purtători de bacterii, precum salmonella și pot genera crize de astm. Bacteriile sunt purtate pe picioare, iar ulterior sunt răspândite peste alimentele pe care oamenii le consumă. Întreținerea curățeniei și a igienei împreună cu tratamentele de dezinsecție aplicate de către o echipă de profesioniști vor ajuta la combaterea gândacilor. În acest sens, specialiștii vor identifica gradul de infestare și vor stabili un plan de tratament. Dezinsecția se poate realiza prin pulverizarea unor insecticide speciale,  iar pentru locurile greu accesibile se poate folosi nebulizatorul, prin ceața rece. Particulele de substanță se depun uniform, pătruzând în profunzime în locurile strâmte, în fisuri și crăpături, iar rezultatele sunt uimitoare.

rozătoare

Deratizarea este o măsură importantă, care trebuie aplicată, mai ales în condițiile unui mediu populat și frecventat în permanență. Prin deratizare sunt aplicate măsuri, care au ca scop eliminarea rozătoarelor dăunătoare, cum sunt șoarecii și șobolanii. Șoarecii, deși sunt rozătoare mici, pagubele pe care le pot produce sunt semnificative. Pe lângă faptul că pot roade corpuri de mobilier, uși, cartoane, cabluri electrice, generând un posibil scurtcircuit, aceștia pot transmite bacterii și virusuri periculoase pentru oameni. Pot contamina produsele alimentare prin urină și fecale, cauzând probleme la nivel gastro-intestinal oamenilor. Pentru combaterea lor este necesar ajutorul specialiștilor, mai ales în cazul unei infestări masive. Aceștia vor identifica locurile în care șoarecii au consturit cuiburile și vor aplica soluții raticide, speciale. Preventiv, toate sursele de hrană trebuie eliminate, iar crăpăturile și găurile prin care rozătoarele pot pătrunde trebuie acoperite. În bucătării sau birouri nu vor fi aplicate momelile toxice, însă pot fi aplicate capcane cu adeziv.

Atât insectele, cât și rozătoarele sunt o cauză a aparițiilor infecțiilor și bacteriilor, care pot afecta personalul angajat, dar și clienții. Axiven Pest Control recunoaște particularitățile și cerințele specifice accestui domeniu. În acest sens au fost implementate programe personalizate de combatere a dăunătorilor, în conformitate cu legea în vigoare. În depozitarea și distribuția produselor farmaceutice, este absolut necesară respectarea normelor specifice și aplicarea tratamentelor de combatere a insectelor sau rozătoarelor. Soluțiile utilizate sunt aplicate de către echipe specializate.

                                                                                                               

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor
Detalii Sunt de acord