Luni-Vineri: 08:00-18:00

Tel: +4 021 313 35 30 

Pulverizarea cu ajutorul DRONELOR

În domeniul combaterii dăunătorilor, companiile DDD (Deratizare-Dezinsecție-Dezinfecție) inițiază utilizarea tehnologiilor avansate, personalizate pentru a contribui la creșterea eficacității tratamentelor. În acest sens, în combaterea dăunătorilor, este importantă atât calitatea produselor utilizate, cât și eficiența proceselor aplicate.

Dronele reprezintă un avantaj real pentru evaluarea suprafețelor afectate, pentru planificarea schemelor de tratament, dar și pentru pulverizarea acestora. Salvează culturile de cereale, timp și investiții.

Mai jos sunt descrise două tipuri de drone moderne pentru pulverizarea insecticidelor, inspectarea terenurilor și cartografierea detaliatp a terenurilor agricole.

1. DRONA TIP MG-1

Caracteristici generale:

 • memorie inteligentă

Drona MG-1 înregistrează toate coordonatele, atât cele vechi, cât și cele actuale în timpul pulverizării pe suprafețele agricole. În cazul în care este întreruptă operațiunea, din cauza bateriei descărcate sau din cauză că soluția a fost utilizată complet, zborul va fi reluat din locul în care s-a întrerupt, fiind ultimul punct de memorie.

 • analizarea terenului

Prin introducerea unui radar cu microunde în sistemul de control al zborului, drona poate scana terenul în timp real și poate regla cantitatea de soluție pe care o deține, în funcție de înălțimea pomilor, de străzi sau câmpui, pentru a menține o constantă. Cantitatea este reținută chiar și în cazul în care există terenuri denivelate, neuniforme.

 • fiabilitate si longevitate

Drona MG-1 este sigilată complet, fapt ce o face rezistentă la contactul cu agenții externi, protejând-o de eventuale crăpături și coroziune. În timpul zborului, aerul este împins dedesubt, iar valva din partea din față, echipată cu un triplu sistem de filtre, va împiedica pătrunderea prafului sau a altor particule care ar putea dăuna sistemului de operare.

 • pulverizarea eficientă

MG-1 este prevazut cu 4 duze, fiecare fiind plasata direct sub un motor. Cu ajutorul fluxului de aer generat de elice se accelereaza pulverizarea , creste eficienta si permite imprastierea solutiilor la 360°.

 • utilizare simplă

MG-1 oferă operatorului 3 modele de drone, modele adaptate diferitelor nevoi:

1.SMART MODE: permite pulverizarea pe zone cu forme neregulate;

2.MANUAL MODE: pilotarea aeronavei este realizată de către un operator, fiind ușor de folosit;

3.MANUAL PLUS MODE:drona poate efectua viraje scurte și întoarceri repetate cu o simplă atingere a butonului.

 • telecomanda

La fel ca în cazul structurii dronei, telecomanda este special concepută pentru a rezista la apă și praf. Informațiile din timpul zborului sunt transmise în timp real, iar ecranul folosește un consum redus de energie.

2.DRONA TIP MG-1S

Caracteristici generale:

 • telecomanda de zbor A3

Drona este prevăzută cu o telecomandă de zbor avansată, care permite o fiabilitate ridicată. Algoritmul a fost optimizat pentru utilizarea profesională în combaterea dăunătorilor, asigurând un zbor stabil și sigur al substanțelor lichide.

 • senzorii radar

Drona  MG-1S este prevăzută cu 3 radare cu microunde de mare precizie. Radarele sunt amplasate în părțile din față și spate, având rolul de a scana terenurile și înălțimea pomilor, permițând aeronavei să ajusteze înălțimea optimă de zbor, iar radarul situat în partea de jos oferă o precizie exactă pentru pulverizare.

 • pulverizarea precisă

Drona tip MG-1S este prevăzută un un sistem inovator de pulverizare, care permite o acuratețe mare atunci când împrăștie soluția.

Datorită celor 2 pompe compatibile care controlează separat perechile de duze din față și spate, există 3 modalități de pulverizare: pulverizare înainte, înapoi și pulverizarea totală.

Noul senzor de presiune și flux monitorizează rata pulverizării în timp real și realizează o dinamică controlată asupra vitezei de pulverizare și a duratei de acțiune.

Drona deține un sistem operațional inteligent- organizarea și schimbarea inteligentă a traseelor de zbor.

Cel mai mare avantaj al acestei aeronave constă în faptul că, după ce cantitatea necesară de lichid pentru pulverizare a fost stabilită, aceasta va calcula parametrii rămași.

 • telecomanda profesională

Drona dispune de un model inovator de telecomandă, prevăzută cu un ecran de 5.5 inch, cu o rezoluție de 1080p, care va permite vizulaizarea datelor chiar și în condiții de lumină puternică.

Bateria rezistă chiar și până la 5 ore de utilizare continuă, permițând operațiuni de pulverizare pe distanțe lungi în aer liber.

 • platforma de control

Utilizarea platformei de control permite supravegherea fiecărei drone, precum și statusul fiecărei pulverizări. Acest aspect contribuie la eficientizarea muncii echipei și oferă posibilitatea alocării fiecărui operator a unui spațiu sau teren și verificarea suprafețelor dezvoltate.

 • structuri mecanice îmbunătățite

Brațele dronei MG-1S sunt detașabile, iar sistemul de aterizare este îmbunătățit, contribuind astfel la scăderea potențialelor costuri de întreținere.

 • model pliabil

Ambele modele MG-1 si MG-1S au la bază o structură de prelucrare ce permite instalarea acestora fară nici un instrument suplimentar.

Brațele mecanice se pliază înăuntru făcând aeronava compactă și ușor de transportat, spre exemplu în portbagajul mașinii. Sunt realizate din material de fibră de carbon, material ce asigură greutatea optimă și rezistența în timp.

 • baterie inteligentă

Modelul MG-1S folosește o baterie inteligentă, cu o capacitate de 12.000 mAh și care poate zbura pana la 22 minute fără încărcare. Bateria este prevăzută cu o carcasă rezistentă și protectoare, iar amortizoarele sunt atașate peste aceasta

Bateria este protejată de o carcasă puternică și rezistentă, iar amortizoarele sunt atașate peste baterie, cablurile sunt protejate de o suprafața moale, care va asigura flexibilitatea.

Bateria asigură o tensiune stabilă, extinzând astfel durata de viață. Accesoriul disponibil dronei este un dispozitiv HUB, care, odată conectat la încărcătorul de baterii, permite încarcarea a 6 baterii automat.

Dronele de pulverizare sunt excelente și recomandate pentru a pulveriza suprafețele apelor, precum lacuri, ape stătătoare, golfuri mici, cu ajutorul cele mai noi și ecologice substanțe anti țânțari- Aquatain AMF.

Aceste drone de pulverizare sunt excelente pentru a pulveriza suprafetele apelor ( lacuri, golfulete, ape statatoare) cu cea mai noua si ecologica substanta anti tantari: Aquatain AMF.

Substanța reprezintă o revoluție ecologică de combatere a ouălor de țânțari, fiind substanța unică în ceea ce privește controlul țânțarilor în domeniul DDD, deoarece funcționează prin formarea unui strat subțire de silicon pe suprafața apei, întrerupând ciclul de viață al țânțarilor și, implicit, depunerea ouălor de către femele.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor
Detalii Sunt de acord