Luni-Vineri: 08:00-18:00

Tel: +4 021 313 35 30 

Misiune

AXIVEN Pest Control oferă servicii de înaltă calitate în domeniul DDD-Deratizare-Dezinsectie-Dezinfectie. Toate procedurile sunt executate de către specialiștii noștri, o echipă calificată, instruită periodic despre noile metode de prevenire și combatere a dăunătorilor. Punem bazele unui viitor alături de clienții noștri datorită acțiunilor noastre progresive și de calitate, adaptate oricărei situații. Deci, dorim să contribuim la îmbunătățirea calității vieții. Ne propunem să oferim oamenilor cele mai bune servicii și soluții pentru eliminarea completă a dăunătorilor.

Viziunea noastră este una clară. Ne dorim să menținem încrederea dobândită de clienții noștri, dar și potențialilor clienți prin oferirea unor produse și servicii calitative și responsabile. Utilizăm eficient resursele, ținând cont de normele legale. De asmenea, îmbunătățirea și performanța activității reprezintă un alt aspect vizat, pe care il avem în vedere, pe lângă întreținerea unor relații strânse cu partenerii și clientii noștri.

Valorile care stau la baza companiei sunt clare

  • profesionalism, datorită experienței vaste și a învățării progresive 
  • exigență
  • dinamism
  • flexibilitate

Serviciile oferite se adresează clienților din medii precum: industria alimentară, industria farmaceutică, agricultura, sectorul public, etc. Fiecare client este unic, iar datorită acestui lucru, adaptăm serviciile pentru rezolvarea dificultăților cu care se confruntă. Dispunem de echipamente de ultimă generație, un sistem de monitorizare eficient și analiză statistică, toate acestea oferind un nivel înalt de garanții.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor
Detalii Sunt de acord