Luni-Vineri: 08:00-18:00

Tel: +4 021 313 35 30 

Compania APOLIMANTIKI a fost fondată în anul 1975, având ca domeniu principal de activitate combaterea insectelor și a dăunătorilor. A reușit într-o perioadă scurtă de timp să se specializeze în intervenții și în aplicații pe nave, mori, dar și în industria alimentară. Datorită serviciilor prestate și pentru îmbunătățirea acestora, în anul 2006 compania devine Grupul APOLIMANTIKI AXIVEN, înglobând și companii administrative existente, dezvoltând portofoliul de clienți.

După 35 de ani compania își schimbă numele în AXIVEN PEST CONTROL și începe reglementările pentru a implenta un plan strategic de dezvoltare, având drept obiectiv principal dezvoltarea de francize.

În același timp, compania începe segmentarea activității, respectic cea de prevenire a incendiilor, drept urmare ia naștere AXIVEN Fire Protection, care este reorganizată ulterior și se înființează AXIVEN Shading Systems.

La finalul anului 2007 prima franciză AXIVEN Pest Control este stabilită în Corint, iar la sfârșitul anului 2008 apare o nouă franciza AXIVEN Pest Control în Teba. Anul 2008 rămâne la fel de înfloritor, deoarece tot în anul 2008, în decembrie, în Zzakynthos apare o altî franciză AXIVEN Pest Control. Anul 2009 debutează cu deschiderea unei noi francize în Lakonia și în Messinia, iar ulterior, în aprilie, 2010, este creata o a doua ramură a grupului de companii și în Salonic, pentru a onora și contractele cu prefecturile din nordul Greciei. În 2012, AXIVEN Pest Control pune bazele unei noi francize, de data aceasta în București, România.

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor
Detalii Sunt de acord