Luni-Vineri: 08:00-18:00

Tel: +4 021 313 35 30 

DEZINFECȚIE ÎMPOTRIVA NOULUI CORONAVIRUS

De-alungul timpului, au apărut diverse boli infecțioase, iar cele mai multe au reprezentat amenințări în ceea ce privește sănătatea publică. Recent, un nou virus, SARS-CoV-2, a instaurat panica în randul populației, virus care s-a răspandit masiv și rapid în întreaga lume. Virusul provoacă o boală respiratorie acuta, putând fi transmis de la o persoana la alta prin secreții, care sunt răspandite prin strănut sau tuse. Prin atingerea unui obiect contaminat, iar apoi prin atingerea nasului, gurii sau ochilor, este posibil ca persoana să preia virusul. Avand in vedere modalitațile de răspandire, s-au impus cateva reguli cu privire la igiena și dezinfectarea obiectelor sau spațiilor, care pot ajuta la împiedicarea răspândirii virusului COVID-19. 

Pentru siguranța oamenilor, a angajaților,a firmelor și sănatații publice este necesară respectarea regulilor impuse, dar și realizarea unui plan de dezinfecție. În urma numeroaselor solicitări ale clienților cu privire la serviciile de dezinfecție, AXIVEN Pest Control detine un stoc garantat de solutii dezinfectante, destinat clientilor. Operatorii DDD sunt pregatiti corespunzator si dispun de toate masurile si aparatele necesare pentru tratamentul de dezinfectie. 

Pentru procesul de dezinfecție sunt folositi dezinfectanți de clasa TP2 si TP4, iar în ceea ce privește dezinfecția spațiilor, acest lucru se realizează prin nebulizare cu ceața rece, timpul de contact fiind de 60-120 de minute, iar timpul de aerisire de 60 de minute.

Pentru mai multe informații, ne puteti contacta la numărul de telefon: 0766 069 978 sau prin e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor
Detalii Sunt de acord