Oras Otopeni, Calea BUCURESTILOR Nr. 305A4, Judet Ilfov

Hours: Mon-Fri: 9am-6pm

Tel: +4 021 313 35 30  Fax: +4 021 351 42 57

AXIVEN Pest Control foloseste aplicații specializate pentru dezinfectare împotriva bacteriilor, microbilor, virusurilor și alțor agenți patogeni. Rolul lor este de a reduce microbii la un nivel acceptabil si se realizeaza cu ajutorul metodelor moderne aprobate de ANSVSA. Actiunea de dezinfectie trebuie realizata periodic si cu responsabilitate.

Dezinfectarea spatiilor este necesara pentru a menține sănătatea și a preveni transmiterea bolilor infecțioase, în special în zonele in care exista un trafic mare, cum ar fi școli, spitale, hoteluri, transport public etc. 

Principalele metode de dezinfectie, pe care compania Axiven Pest Control le utilizeaza, sunt urmatoarele:

1. Pulverizarea – se realizeaza cu ajutorul unor pompe de joasa presiune sau a unor pompe de mare presiune (numite atomizoare) – si se executa prin pulverizarea substantelor la nivelul suprafetelor. Aceasta  metoda este cea mai practica si cel mai des folosita de catre echipa noastra.

2. Nebulizarea sau „ceata rece” este o metoda ce are la baza ca si solvent apa si se mai numeste pulverizare ULV (ultra low volume). Se realizeaza cu ajutorul nebulizatoarelor ULV ( Ultra Low Volume). In cele mai multe cazuri, aceasta metoda este folosita pentru interior, cantitatea de produse iritante fiind foarte mica sau inexistenta.