Oras Otopeni, Calea BUCURESTILOR Nr. 305A4, Judet Ilfov

Hours: Mon-Fri: 9am-6pm

Tel: +4 021 313 35 30  Fax: +4 021 351 42 57

PULVERIZAREA DIRECTĂ A CEREALELOR

CEREAL PROTECT

ECHIPAMENT ELECTRIC PENTRU PROTEJAREA ÎMPOTRIVA DĂUNĂTORILOR DUPĂ RECOLTAREA CEREALELOR

CAPACITATEA REZERVORULUI 100 lt

AVEȚI POSIBILITATEA DE A SOLICITA REZERVOARE MAI MARI (500 lt și 1000 lt)

DEBITUL DE CURGERE de la 4 la 2000 t/h depinde de modelul CEREAL-PROTECT® si de doza aplicata.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI

Asamblarea pompei include:

  • Motor electric
  • Pompa magnetică cu BY-PASS

ACCESORII:

  • 1 kit complet echipat de pulverizare cu 2 corpi injector, 2 capete pulverizare pentru fiecare model și 2 suporturi fixe
  • 20 metri de tub rislan de 4-6 mm.

Cereal PROTECT® este o unitate compactă folosită pentru combaterea dăunătorilor cerealelor post-recoltare. Puterea, flexibilitatea și ușurința în utilizare fac din acesta un produs ideal pentru utilizarea in conditii extreme . Sistemul de distribuție, cu manometru atașat la pompă, se poate lucra cu 3 linii de pulverizare din care unul poate fi utilizat pentru posibila introducerea unui pistol (opțional). CEREAL PROTECT® poate fi echipat cu un sistem de control al nivelului de solutie pentru a opri pompa când solutia se termina, și cu un debitmetru digital pentru măsurarea solutiei pulverizata (opțional).

INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE

Aplicarea corectă a produsului este esențială in a obține rezultatul dorit în combaterea dăunătorilor cerealelor dar si verificarea condițiilor masei cerealelor care urmează a fi tratate.

Înainte de fiecare tratament, cerealele nu trebuie să aibe praf sau alte impurități (bucăți de paie, etc.). Aceste produse absorb substanța nebulizată. În condiții de praf, doza aplicată nu va avea o eficiență atât de ridicată împotriva dăunătorilor cum ar avea în mod normal, iar doza ar trebui să fie mărită cu cel puțin 10-20%. Soluția nebulizată este dispersată mai ușor cu consum redus de substanță.

Această dispersie poate contamina mediul înconjurător, în special atunci când tratamentul se face:

  • Aplicată în aer liber
  • În depozite deschise
  • În mod direct în afară pe benzi transportoare

DUZA

Trebuie potrivită cu atenție la o înălțime astfel încât să acopere toată lățimea cerealelor transportate pe bandă.

VENTILATORUL se aplică

Atunci când se folosesc benzi transportatoare etc. Atunci când tratează un strat subțire, distribuit pe întreg stratul de cereale în mișcare.

CONUL se aplică

În cazul în care cerealele sunt în cădere liberă, în REDLER pe benzile transportatoare cu șurub, în turnul elevator, etc. Nebulizarea prin duze conice acoperă mai bine boabele de cereale.

TEHNOLOGIA DIRECT SPRAY PE CEREALE

Tehnologia este adresată celor două tipuri de stocare de cereale întâlnite în ferme, cooperative, traderi, porturi cât și industriile transformatoare: mori, producători de semințe, depozite de malț.

Depozit orizontal

Depozit vertical