Oras Otopeni, Calea BUCURESTILOR Nr. 305A4, Judet Ilfov

Hours: Mon-Fri: 9am-6pm

Tel: +4 021 313 35 30  Fax: +4 021 351 42 57

PULVERIZAREA DIRECTĂ A CEREALELOR

CEREAL PROTECT

ECHIPAMENT ELECTRIC PENTRU PROTEJAREA ÎMPOTRIVA DĂUNĂTORILOR DUPĂ RECOLTAREA CEREALELOR

CAPACITATEA REZERVORULUI 100 lt

AVEȚI POSIBILITATEA DE A SOLICITA REZERVOARE MAI MARI (500 lt și 1000 lt)

DEBITUL DE CURGERE de la 4 la 2000 t/h depinde de modelul CEREAL-PROTECT® si de doza aplicata.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI

Asamblarea pompei include:

  • Motor electric
  • Pompa magnetică cu BY-PASS

ACCESORII:

  • 1 kit complet echipat de pulverizare cu 2 corp pur injector, 2 capete pulverizare pentru fiecare model și n ° 2 suporturi fixe
  • 20 metri de tub rislan de 4-6 mm.

Cereal PROTECT® este o unitate compactă folosită pentru combaterea dăunătorilor cerealelor post-recoltare. Puterea, flexibilitatea și ușurința în utilizare,fac un produs ideal pentru utilizarea in conditii extreme . Sistemul de distribuție, cu manometru atașat la pompă, se poate lucra cu 3 linii de pulverizare din care unul poate fi utilizat pentru posibila introducerea unui pistol (opțional). CEREALE PROTECT® poate fi echipat atât cu un sistem de control al nivelului de solutie pentru a opri pompa când solutia se termina și un debitmetru digital pentru măsurarea solutiei pulverizata (opțional).

Cereal PROTECT® este o unitate compactă folosită pentru combaterea dăunătorilor cerealelor post-recoltare. puterea, flexibilitatea și ușurința în utilizare, un produs ideal pentru utilizarea in conditii extreme fac. Sistemul de distribuție, cu manometru atașat la pompă, se poate lucra cu 3 linii de pulverizare din care unul poate fi utilizat pentru posibila introducerea unui pistol (opțional). CEREALE-PROTECT® poate fi echipat atât cu un sistem de control al nivelului de produs pentru a opri pompa când produsul este terminat și un debitmetru digital pentru măsurarea produsului

INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE

Aplicarea corectă a produsului este esențială pentru a obține rezultatul așteptat în combaterea dăunătorilor cerealelor.

Verifică condițiile de masa de cereale care urmează să fie tratate.

Înainte de fiecare tratament, cerealele nu ar trebui să aibe praf sau alte impurități (bucăți de paie, etc.): Aceste produse absorb substanța nebulizată. În condiții de praf, doza aplicată nu va avea o eficiență atât de ridicată împotriva dăunătorilor cum ar avea în mod normal, iar doza ar trebui să fie mărită cu cel puțin 10-20%; Soluția nebulizată este dispersată mai ușor cu consum redus de substanță.

Această dispersie poate contamina mediul înconjurător, în special atunci când tratamentul se face:

  • Aplicatiă în aer liber
  • În depozite deschise
  • În mod direct în afară pe benzi transportoare

DUZA

Trebuie potrivită cu atenție la o înălțime astfel încât să acopere toată lățimea ceralelor transportate pe bandă

VENTILATORUL se aplică

Atunci când se folodesc benzi transportatoare etc. Atunci când tratează un strat subțire, distribuit pe întreg stratul de cereale în mișcare.

CONUL se aplică

În cazul în care cerealele sunt în cădere liberă, în REDLER pe benzile transportatoare cu șurub, în turnul elevator, etc. Nebulizarea prin duze conice acoperă mai bine boabele de cereale.

TEHNOLOGIA DIRECT SPRAY PE CEREALE

Tehnologia este adresată celor două tipuri de stocare de cereal întâlnite în ferme, cooperative, traderi, porturi cât și industriile transformatoare: mori, producători de semințe, depozite de malț

Depozit orizontal

Depozit vertical