Oras Otopeni, Calea BUCURESTILOR Nr. 305A4, Judet Ilfov

Hours: Mon-Fri: 9am-6pm

Tel: +4 021 313 35 30  Fax: +4 021 351 42 57

Spitale

Locatii:

Această categorie include locatii, cum ar fi spitale, centre de sănătate, laboratoare medicale, centre de îngrijire medicale, clinici, maternitate etc Sunt locatii în care activitatea necesită un control strict atat al pacientilor cat si al camerelor, cabinetelor și laboratoarelor cat si al spatiilor auxiliare.

Necesitati:

Cerințele principale ale acestor locatii este controlul  rozătoarelor și insectelor daunatoare sanatatii, cum ar fi gandacii de bucatarie, etc.

De asemenea, locurile cu mari încărcături microbiene sunt dezinfectare regulat pentru a trata microbi și agenți patogeni. Problema se concentrează de obicei pe o sursă periculoasă de infecție pentru pacienți, angajați și vizitatori.

Soluția:

AXIVEN Pest Control a recunoscut particularitățile din domeniu, și,a implementat programe personalizate de gestionare a dăunătorilor,în conformitate cu legea in vigoare. În special în spitale, centre de sănătate, laboratoare medicale, centre de îngrijire medicale, clinici, maternitati, este nevoie acerba de a aborda riscurile specifice si a aplica programe de combatere a dăunătorilor și insectelor, cu rezultate foarte bune.Solutiile și produsele sunt aplicate de către tehnicieni experimentați, în conformitate cu cerințele legislative, testate de către oamenii de știință calificati.In continuare este necesara completarea dosarului de evidență insecticid-rozătoare, care pot fi inserate la orice certificat de calitate pentru managementul sau siguranța alimentelor (ISO 9001, ISO 22000, HACCP, Codex)