Oras Otopeni, Calea BUCURESTILOR Nr. 305A4, Judet Ilfov

Hours: Mon-Fri: 9am-6pm

Tel: +4 021 313 35 30  Fax: +4 021 351 42 57

Sectorul Public

Această categorie include site-uri, cum ar fi școli, grădinițe, creșe, clădirile municipale și publice, în aer liber în locuri publice, tabere etc.

Mai mult decât atât această categorie include râuri, lacuri, fântâni publice, pini infectati.

Necesitățile :

Cerințele principale ale acestor site-uri este de a controla importanta sanatatii, insecte cum ar fi gandaci, muste, etc și rozătoare. De asemenea, în clădirile școlilor, au nevoie de dezinfectie pentru a trata microbi și agenți patogeni. Uneori substanțiale sunt problemele acute ale dezvoltării focare mari de țânțari pe râuri, fluvii, lacuri, etc care amenință sănătatea publică.

O problemă recenta este infectarea pinilor cauzata de insecta Marhalina HELLENICA și amenință cu dispariția de pini și a zonelor împădurite din mai multe orașe.

Soluția:

AXIVEN Pest Control a recunoscut particularitățile problemelor și  a reusit să implementeze programe specializate dăunătorilor și insectelor, cu rezultate foarte bune.Substantele și produsele ecologice, aplicate de către tehnicieni experimentați, în conformitate cu cerințele legislative testate de către oamenii de știință calificați au fost folosite in acest scop. Condiția in continuare este tinerea evidenței,a unui dosar complet insecticid-exterminare.

Mai mult decât atât implementare de programe speciale pentru combaterea tantarilor și de luptă impotriva infectiei pinilor, în colaborare cu departamentele tehnice ale municipalităților si ateliere de lucru specializate cu cadrele științifice a companiei noastre.