Oras Otopeni, Calea BUCURESTILOR Nr. 305A4, Judet Ilfov

Hours: Mon-Fri: 9am-6pm

Tel: +4 021 313 35 30  Fax: +4 021 351 42 57

Industrie

Locatii:

Această categorie include afaceri cum ar fi: măcelării,productie carnuri și produse din carne, ambalare plante, abatoare și zonele de procesare a cărnii, în general. Sunt locuri de importanță aseptica majoră  din cauza sensibilității produsului si sunt acoperite de reglementări stricte.

Necesități:

Pe baza Directivei UE 852/2004 privind normele de Igienă si Siguranța Alimentară adoptate, care se concentrează pe un tratament eficient de dăunători care pot afecta siguranta producției de alimente. Cele mai frecvente probleme sunt insectele zburatoare, gândacii de bucătărie și rozătoarele recunoscute de HACCP (Analiza Riscurilor in Punctele Critice de Control) ca surse importante de contaminare încrucișată.

Soluții:

Pest Control AXIVEN este prima companie care a fost recunoscuta prin HACCP in tratarea în mod eficient a problemelor cu dăunătorii. În special în zonele de prelucrare a cărnii este nevoie de intelegere pentru a aborda riscurile specifice programelor alimentare, a dăunătorilor și insectelor,cu rezultate foarte bune.Solutiile și produsele sunt aplicate de către tehnicieni experimentați, în conformitate cu cerințele  FSA,testate de către oamenii de știință calificati.In continuare este completat dosarul insecticid-daunatori, in conformitate cu HACCP, care poate fi folosit la orice certificat calitate pentru management și siguranța a alimentelor (ISO 9001, ISO 22000, HACCP, Codex Alimentarious).