Luni-Vineri: 08:00-18:00

Tel: +4 021 313 35 30 

Combaterea eficientă a insectelor zburătoare

 

Insectele zburătoare provoacă deranj și stări de repulsie atât în rândul oamenilor, cât și în rândul întreprinderilor din întreaga lume.  Acestea reprezintă o adevărată problemă având în vedere că există peste 120.000 de specii, fiind un risc semnificativ pentru companii. De asemenea, muștele pot transmite bacterii precum Salmonella sau E.coli, iar prin ciclul lor de dezvoltare, acestea se înmulțesc foarte repede, cauzând apariția unei infestări. Acestor riscuri, în ceea ce privește sănătatea, sunt expuși clienții, personalul, dar și producția, afectând astfel comerțul și afacerea, în general. Menținerea sub control a apariției muștelor, dar și combaterea acestora sunt absolut necesare, deoarece insectele pot provoca pagube și pot perturba compania.

Sondajele indică un procentaj ridicat al companiilor care raportează muștele ca fiind o cauză a bacteriilor preluate de angajați și foarte multe companii se tem de pagubele și urmările pe care o astfel de infestare le-ar putea produce. Simpla apariție a muștelor se poate transforma rapid într-o infestare din cauză că insectele se pot dezvolta și înmulți rapid.

Astfel că, absența personalului reprezintă pierderea productivității din cauza răspândirii unor boli, iar în cazul în care clienții se îmbolnăvesc, reputația companiei și, implicit, comerțul vor scădea. În acest sens, vor apărea și reclamații în rândul clienților, iar produsele contaminate reprezintă pierderi semnificative. Așadar, sunt o mulțime de riscuri și efecte pe care o infestare le-ar putea produce. Măsurile de igienă și, implicit, metodele de combatere, trebuie inițiate rapid, iar în acest caz firmele specializate pot identifica și aplica tratamente de combatere a muștelor.

 Restaurante                                                                                       Supermarket

 

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor
Detalii Sunt de acord