Luni-Vineri: 08:00-18:00

Tel: +4 021 313 35 30 

Spitale

Pentru buna funcționare a spitalelor, precum și pentru încrederea oferită pacienților și pentru a corespunde cerințelor impuse de autoritățile competente, trebuie să fie respectate și aplicate norme superioare de igienă Acest sector include: laboratoare medicale, centre de îngrijire medicală, clinici, maternități, etc. Sunt spații care necesită un control strict pentru asigurarea sănătății pacienților și angajaților.

Cerințele acestui sector reprezintă controlul rozătoarelor și insectelor dăunătoare, precum gândacii. Locurile cu mari încărcături microbiene sunt supuse regulat unor tratamente de dezinfecție împotriva microbilor și agenților patogeni, care ar putea afecta oamenii.

Atât rozătoarele, cât și insectele pot produce pagube de natură materială sau pot afecta sănătatea și bunăstarea tuturor oamenilor care pătrund în aceste spații. Fie că sunt angajați ai spitalelor, pacienți sau vizitatori, prezența dăunătorilor poate provoca repulsie, anxietate, iar sănătatea acestora poate fi pusă în pericol. Rozătoarele pot provoca daune materiale prin faptul că rod ușile, mobila și cablurile electrice, existând riscul unui scurtcircuit, însă un risc major îl au asupra sănătății pentru că pot transmite bacterii oamenilor. Atât rozătoarele, cât și insectele pot contamina suprafețele, dar mai ales produsele alimentare, care sunt consumate ulterior de oameni. În cazul șoarecilor, acești dăunători pot cauza leptospiroza în rândul oamenilor, care debutează cu simptome severe. Insectele, precum gândacii de bucătărie, pot transmite salmonella, care se manifestă la nivel gastro-intestinal. 

AXIVEN Pest Control recunoaște cerințele și probleme din acest domeniu, iar în acest sens a implementat programe specializate, concepute special pentru gestionarea și combaterea dăunătorilor în conformitate cu legea în vigoare. În acest sector este absolut necesară prevenirea și combaterea dăunătorilor, precum și menținerea unei curățenii și igiene stricte. Tratamentele de dezinsecție și deratizare, precum și produsele folosite pentru capturarea dăunătorilor (capcane, momeli, insecticide) sunt eficiente împreună cu o igienă corespunzătoare și cu respectarea unor norme clare. Soluțiile și produsele sunt utilizate și aplicate doar de către tehnicieni cu experiență. testate de către un personal calificat. Tratamentele vor fi aplicate numai cu o inspecție realizată în prealabil, în care se vor identifica aspecte precum specia dăunătorilor, gradul de infestare și suprafețele afectate.

                   

 

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor
Detalii Sunt de acord