Luni-Vineri: 08:00-18:00

Tel: +4 021 313 35 30 

Sectorul public

Sectorul public include școlile, creșele, clădirile publice. Mediul în care oamenii își desfășoară activitățile zilnice, școlile și creșele frecventate zilnic de copii, trebuie să fie curatate și primitoare pentru a asigura bunăstarea și sănătatea tuturor.  Cerințele principale ale sectorului public se referă în general la controlul dăunătorilor precum gândacii de bucătărie, muște sau rozătoare, cum sunt șoarecii și, implicit, cerințe cu privire la dezinfecție, pentru a trata microbii și agenții patogeni. 

 

="text-align:

Pentru îndeplinirea tuturor condițiilor de igienă și sănătate în spațiile în care oamenii își desfășoară activitățile într-un timp îndelungat, trebuie asigurate măsuri de prevenire și combatere a dăunătorilor. Atât insectele (muște, gandaci, etc.) cât și șoarecii sunt considerați dăunători pentru că provoacă pagube însemnate. Aceste insecte se dezvoltă în medii nefavorabile, cum sunt spațiile de depozitare ale gunoaielor, subsolurile sau găurile de canalizare, iar hrana lor este constituită inclusiv din resturi alimentare aflate în putrefacție. De aceea, pot fi purtători ai unor bacterii sau agenți patogeni, care pot declanșa apariția unor manifestări neplăcute asupra oamenilor. În plus, șoarecii pot provoca direct pagube materiale, prin acțiunea lor de a roade obiecte, suprafețe și cabluri de energie, care pot declanșa un scurtcircuit. De asemenea, alimentele contaminate de fecalele sau urina șoarecilor și a insectelor trebuie aruncate, acest fapt reprezentând pierderi materiale. În ceea ce privește dezinfecția, este absolut necesar tratamentul de dezinfecție pentru a împiedica transmiterea bacteriilor și a bolilor contagioase, precum gripa, varicela, rujeola. Mai ales în cazul copiilor, creșele, grădinițele și școlile sunt medii propice de răspândire a acestor boli.

AXIVEN Pest Control recunoaște problemele cu care se confruntă sectorul public și implementează programe specializate împotriva rozătoarelor și insectelor, precum și tratamente de dezinfecție. Substanțele folosite sunt autorizate și aplicate de către specialiști instruiți, în conformitate cu cerințele legislative.  Intervențiile se vor realiza cu o inspecție în prealabil a tuturor suprafețelor, identificând problemele și dăunătorii.

                                                                                                           

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor
Detalii Sunt de acord