Oras Otopeni, Calea BUCURESTILOR Nr. 305A4, Judet Ilfov

Hours: Mon-Fri: 9am-6pm

Tel: +4 021 313 35 30  Fax: +4 021 351 42 57

DEZINFECTIE IMPOTRIVA CORONAVIRUS

 

In urma solicitarilor ridicate ale clientilor in legatura cu serviciile de dezinfectie, va aducem la cunostinta faptul ca AXIVEN Pest Control a prevazut inca de la inceputul crizei cu Coronavirus sa aiba un stoc garantat de dezinfectant, destinat clientilor sai.

In plus, am pregatit corespunzator atat operatorii DDD cat si disponibilitatea aparatelor astfel incat sa raspundem prompt cererilor primite.

Pentru dezinfectie folosim un dezinfectant cu efect virucid de clasa TP2 si TP4. Pentru dezinfectia spatiului se realizeaza prin nebulizare cu ceata rece. Timpul de contact este de 60-120 min iar timpul de aerisire de 60 min.

Dezinfectarea suprafetelor folosite cel mai des (manerele usilor, tastatura, birouri, mese etc.) poate fi facuta prin stergerea pur si simplu a acestora cu dezinfectant.
Pentru mai multe detalii si informatii, ne puteti contacta telefonic la 0766069978 sau pe adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.