Contact
Skype Me™!

Sistem de gestionare integrată a dăunătorilor (IPM) la cerințe ridicate de igienă

Speciala este abordarea utilizată de companiile  în care sunt manipulate sau prelucrate produsele alimentare, medicamente sau alte produse sensibile.Echipa stiintifica de la AXIVEN Pest Control a dezvoltat o serie de servicii specializate care îndeplinesc cerințele pentru sistemele de calitate și de siguranță alimentară (ISO 9001, HACCP, Codex Alimentarious, ISO 22000, BRC, IFS, EFSIS, GMP, etc), precum și cerințele de EFET, EMA și alte mecanisme de audit de stat.

Dezinsectie

Pentru proiectarea unui program de control integrat infestări cu insecte necesită inspecția și identificarea focarelor de posibila dezvoltare, monitorizarea și identificarea de insecte și de selecție a metodei de dezinfectare adecvate. Principalul este rezidual de pulverizare, de nefelopsekasmos, gel de aplicare, utilizarea de capcane cu feromoni pentru a prinde insecte taratoare si zbor capcane pentru insecte pentru insecte și alte metode mai specializate, cum ar fi aplicații și fumigație anti-termite.

Rozătoare

Scopul principal de exterminare este de a lupta orice fel de rozatoare care pot fi invadat într-un singur loc și ia măsuri de precauție pentru a preveni posibilele reinfectare. Pașii în proiectarea și punerea în aplicare a programelor de exterminare va fi inspecție a spațiilor și identificarea punctelor critice de control, crearea unei rețele de stații de momeală de protecție și capcane de arestare, efectua vizite de monitorizare și raportarea periodică a rezultatelor prin intermediul sistemelor informatice sofisticate, analiza statistică ei și în cele din urmă informațiile și să ia măsuri corective necesare pentru soluție permanentă a problemei.

Abordarea integrată implică:

Autopsie – analiza gap (analiza gap) – instalații de cartografiere
Program de proiectare exterminare insecticid condus de chimiști,  igienisti și specialiști pe categoriile specifice de produse alimentare și pregătiți în seminarii, inspectorii ISO 22000 (HACCP)

  • Dosar insecticid-rozătoare
  • Raport curs de sănătate
  • Statistica analizelor, rezultatelor aplicării
  • Prezicerea parametrilor  și evoluțiilor viitoare de monitorizare
  • Propunere măsuri de combatere
  • Crearea indicatorilor de performanță (KPI), în conformitate cu sistemele de siguranță alimentară
  • Inspecții anuale ale programului de exterminare insecticid și raportarea rezultatelor
  • Auditul la furnizorul pentru a monitoriza programul eficacitatea insecticid exterminare
  • Răspuns imediat în 24 de ore
Bookmark and Share

Call Back Request

Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

Nume,Prenume: Telefon: Ora apelului:

Program Deparazitare-Dezinsectie

Pestpedia

Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.