Contact
Skype Me™!

Tratament Termic

Pentru zonele sensibile, cum ar fi laboratoare, zonele de producție alimentară, productie de mancare organic pentru copii, folosim metoda de dezinfecție termică cu tehnologia HT ecosistem. Eficiența metodei se bazează pe faptul că insectele nu pot rezista la temperaturi de peste 55 C pentru o perioadă de 2 h, indiferent de etapa lor biologică.
Folosind metoda tratamentului termic putem sa combatem infestarea spatiilor din:
• Depozite
• Industria de tutun
• Mori
• Industria alimentara
• Spitale
• Silozuri
• Hoteluri
• Mancare organica
• Brutarii

Insectele impotriva carora aplicam tratamentul sunt:
Tribolium sp.
Stegobium sp.
Sitophilus sp.
Lasioderma sp.
Purici
Dermestidae
Gandaci (Blattella germanica)
Termite
Ciuperci

Avantajele competitive ale acestei metode sunt:
• Nu se utilizeaza substanțe chimice și substanțe nocive.
• Zero expunere la produse toxice.
• Nu este nevoie de evacuare în timpul aplicării metodei.

Metodologie:

• Se porneste de la observația că expunerea constanta la o temperatura de 52 C timp de 2 ore duce la moartea acestora indifferent de etapa lor biologica.

•Scopul este ca in structura cladirii (fisuri, pereti) sau in infrastructura (masini, echipamente) sa se inregistreze temperaturi intre 47-52C

• Uciderea de insecte se produce din cauza
deshidratarii insectelor
distrugerea sintetizarii lipidelor și proteinelor

Metoda de aplicare a dezinsectiei termice:

• pregătire a spatiului– izolarea

• durata de pre-incalzire 8-12 ore

• perioada de încălzire 24-36 ore (in functie de locatie)

• perioada de raciere: 8-12 ore

Call Back Request

Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

Nume,Prenume: Telefon: Ora apelului:

Program Deparazitare-Dezinsectie

Pestpedia

Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.