Contact
Skype Me™!

Insecte de lemn

http://syaden.net/?giniefr=site-rencontre-ado-maroc&442=96

see Acest tip de insecte afecteaza piesele din lemn, cum ar fi mobila, acoperisurile, podelele, etc. Ele patrund in obiectele din lemn prin fisurile acestora si isi depun ouale. După o perioada și în funcție de circumstanțe și de tipul de larve, apar insectele. Acest tip de insecte se hraneste din lemn iar acest process poate fi continuat pentru o lungă perioadă de timp, cauzand astfel distrugeri mari care uneori sunt vizibile și chiar si invizibile.
Prezenta acestor insecte este observata datorita urmelor de praf de lemn si a unor fisuri in lemni. Tipul de insect care sunt prezente in lemn este recunoscut in urma examinarii prafului sau a fisurilor.
Singurele modalitati eficiente de combatere sunt fumigarea spatiului sau dezinfecția termică ecologică care au ca rezultat exterminarea insectelor în toate etapele lor biologice chiar și în cea de ou. Pentru a obtine rezultate bune pentru limitarea infestarii lemnului intr-o etapa incipient se foloseste metoda injectarii de insecticide in lemn si metoda de scufundare a lemnului intr-o solutie cu insecticide. În unele cazuri aceste doua metode se pot combina. Este necesar sfatul personalului științific calificat al companiei noastre pentru selectarea și aplicarea de metode adecvate.

http://economicforumpbc.com/?nikolasdk=piattaforme-trading-binario-60-sec&5fe=4c

get link

Call Back Request

binära optioner mäklare Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

robot trading binary
Nume,Prenume: Telefon: Ora apelului:

Program Deparazitare-Dezinsectie

top binary options

go to link

Pestpedia

get link Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.