Contact
Skype Me™!

Dezinsectie

Pentru proiectarea unui program de control integrat impotriva infestării cu insecte e necesara inspecția și identificarea focarelor de posibila dezvoltare precum si monitorizarea și identificarea de insecte pentru a selecta astfel metoda de dezinfectare adecvata. Principalele metode pe care le folosim sunt pulverizarea reziduala, fogging, aplicarea cu gel, utilizarea de capcane cu feromoni pentru a prinde insecte taratoare si zburatoare, capcane pentru insecte și alte metode mai specializate, cum ar fi aplicații de fumigare si tratament termic.

Pulverizare cu pulverizatoare cu presiune scazuta

Pulverizarea cu pulverizatoare cu presiune scazuta a insecticidelor se face pe suprafetele pe care exista insecte.Pentru a realiza acest tip de operatiune se folosesc insecticide care au o eficienta foarte mare si combat rapid existenta si raspandirea insectelor fara a afecta sanatatea oamenilor sau mediul înconjurător.

Pulverizare cu aparat presiune inalta

Aparatul de pulverizare cu presiune ridicată este folosit pentru combaterea la o scara larga a insectelor, in special in mediul industrial.Insecticide au acțiune selectivă, în sensul că numai insectele pe care dorim sa le eliminam sunt omorate.

Gel pentru gandaci

Gelul pentru gândaci este inodor si are o compozitie netoxica. Este plasata în cuiburi sau în locurile unde exista gândaci. Are o acțiune eficientă care constă în anihilarea in lanț a gândacilor. Nu este nevoie de evacuare pentru implementare.

Fogging

Fogging-ul este o metoda care se utilizeaza în cazurile în care nu este posibila o pulverizare «convenționala», în special în zonele industriale sau de depozitare. Cu ajutorul echipamentelor speciale, insecticidul este transformat în fum, acoperind astfel intreg spațiul chiar și în cele mai inaccesibile locuri. Efectul este imediat și de lungă durată.

Call Back Request

Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

Nume,Prenume: Telefon: Ora apelului:

Program Deparazitare-Dezinsectie

Pestpedia

Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.