Contact
Skype Me™!

Deratizare

Obiectivele noastre principale sunt de a lupta cu orice fel de rozatoare care pot invada un anumit spatiu și luarea de măsuri de precauție pentru a preveni posibila reinfectare. Etapele pe care le urmam în proiectarea și punerea în aplicare a programelor de exterminare sunt: inspecția spațiilor și identificarea punctelor critice de control, crearea unei rețele de stații de intoxicare și capcane de prindere cu suprafata adeziva care au partea superioara transparent facand astfel posibila inspectia. Ulterior, specialistii nostri efectueaza vizite de monitorizare și raporteaza periodic rezultatele. Prin intermediul sistemelor informatice, analizam informațiile stranse și luam măsurile corective necesare pentru a gasi soluția finală. Controlul eficient al rozatoarelor e important pentru orice afacere. Rozătoarele pot reprezenta un risc semnificativ pentru sănătate . Rozătoarele pot transmite prin urina boli care se pot lua prin contactul orice suprafață infestata.
Tehnicienii nostri bine pregătiți și cu experiență va pot consilia cu privire la rozătoare precum si asupra metodelor adecvate pentru a preveni o infestare. Dacă o problemă se iveste aceștia vor folosi metode eficiente de control a rozătoarelor, utilizand cea mai moderna tehnologie. Astfel, veti beneficia de solutii unice si inovatoare impotriva rozătoarelor.

Statii de intoxicare

Pentru a aborda rozătoare plasate în aer liber se folosesc rodenticidele în capcane.Personalul nostru tehnic instruit la Axiven Pest Control, selectează poziționarea și numărul de stații de momeală, în funcție de gravitatea problemei.

Capcane autoblocante

În cazul în care aveti probleme cu rozatoarele în interiorul clădirilor, Axiven Pest Control aplică metoda de capcane mecanice cu mai multe accese. Capcanele cu suprafața adezivă sunt amplasate in locurile pe unde trec rozătoarelor. Pe langa aceste capcane autoblocante, putem sa utilizam statii de intoxicare în cazul în care problema este gravă.

Call Back Request

Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

Nume,Prenume: Telefon: Ora apelului:

Program Deparazitare-Dezinsectie

Pestpedia

Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.