Contact
Skype Me™!

Controlul pasarilor

click

see url Controlul pasarilor
Păsările care stau pe acoperișuri, glafuri, streașine etc, sunt adesea focare de infectie, creand in acelasi timp si probleme de natură estetică. Compania noastra analizeaza fiecare caz in parte pentru a folosi metoda optima de control si prevenire.

Cablul cu tensiune redusa

follow url

opzionibinarie come gestire il capital gain Cablul cu tensiune redusa este o soluție eficientă si discreta pentru clădiri. Fabricat din otel inoxidabil, acesta provoaca o stare de «disconfort»,pentru păsări și este complet inofensiv pentru oameni. Indeparteaza pasarile fara a le provoca leziuni fizice.

Cablu

http://www.ecoshelta.com/?kampys=segnali-operativi-opzioni-binarie-gratis&4b1=c6

www auto binäres optionen trading com În cazul în care problema nu este deosebit de grava și este de preferinta ca spațiul sa ramana la fel, se foloseste cablul. Acesta este pozitionat astfel incat pasarile sa nu poata ateriza pe anumite suprafete.

Plasa protectie pasari

watch

come fare trading con top option Plasa de repulsie previne intrarea păsărilor in anumite incinte, in special in cele in care exista intrari care sa permita acest lucru. Nu este distrusa de lumina soarelui.

Tepi protectie pasari

opzioni binarie come guadagnare

trading automatico con opzioni digitali Tepii de protectie impotriva pasarilor reprezinta metoda cea mai comună de respingere a păsărilor fiind utilizata pe parapet, pervazuri si acoperisuri. Bază este din oțel inoxidabil. Tepii sunt rezistenti la lumina soarelui si sunt tratati cu policarbonat. Diametrul deschiderii tepilor este de aproximativ 16 cm.

Aparate Laser

i migliori broker per opzioni digitali

http://www.banmark.fi/?aftepatius=preguntas-para-conocer-a-una-mujer-y-enamorarla&aaa=13 Aparatele laser emit raze, care dezorienteaza și resping porumbei. Tehnologia laser este deosebit de eficienta pentru spatii cum ar fi depozite, rampe de încărcare, tuneluri, curți, terenuri, parcuri, spatii deschise si semi-deschise.

Aparate sonore

Imitand sunetele scoase de predatori, dispozitivele sonore resping în mod eficient porumbeii.Volumul si frecventa acestor aparate se pot controla; de asemenea, au reglaj și comutator pentru sonoruri diferite și pot fi folosite impreuna cu dispozitive cu ultrasunete.

Call Back Request

Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

Nume,Prenume: Telefon: Ora apelului:

Program Deparazitare-Dezinsectie

Pestpedia

Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.