Contact
Skype Me™!

Contracte dedicate

click here

go here Speciala este abordarea utilizată de companiile în care sunt manipulate sau prelucrate produsele alimentare, medicamente sau alte produse sensibile.Echipa stiintifica de la AXIVEN Pest Control a dezvoltat o serie de servicii specializate care îndeplinesc cerințele pentru sistemele de calitate și de siguranță alimentară (ISO 9001, HACCP, Codex Alimentarious, ISO 22000, BRC, IFS, EFSIS, GMP, etc), precum și cerințele de EFET, EMA și alte mecanisme de audit de stat.
Dezinsectie
Pentru proiectarea unui program de control integrat infestări cu insecte necesită inspecția și identificarea focarelor de posibila dezvoltare, monitorizarea și identificarea de insecte și de selecție a metodei de dezinfectare adecvate. Principalul este rezidual de pulverizare, de nefelopsekasmos, gel de aplicare, utilizarea de capcane cu feromoni pentru a prinde insecte taratoare si zbor capcane pentru insecte pentru insecte și alte metode mai specializate, cum ar fi aplicații și fumigație anti-termite.
Rozătoare
Scopul principal de exterminare este de a lupta orice fel de rozatoare care pot fi invadat într-un singur loc și ia măsuri de precauție pentru a preveni posibilele reinfectare. Pașii în proiectarea și punerea în aplicare a programelor de exterminare va fi inspecție a spațiilor și identificarea punctelor critice de control, crearea unei rețele de stații de momeală de protecție și capcane de arestare, efectua vizite de monitorizare și raportarea periodică a rezultatelor prin intermediul sistemelor informatice sofisticate, analiza statistică ei și în cele din urmă informațiile și să ia măsuri corective necesare pentru soluție permanentă a problemei.

tasso di ritorno opzioni binarie

http://irvat.org/oferta/budynek-f/budynek-f-1pietro/klatka-a-mieszkanie-7.html Abordarea integrată implică:
Autopsie – analiza gap (analiza gap) – instalații de cartografiere
Program de proiectare exterminare insecticid condus de chimiști, igienisti și specialiști pe categoriile specifice de produse alimentare și pregătiți în seminarii, inspectorii ISO 22000 (HACCP)

http://www.backclinicinc.com/?jixer=opzioni-binarie-banche-italiane&38a=10

go to link Dosar insecticid-rozătoare
Raport curs de sănătate
Statistica analizelor, rezultatelor aplicării
Prezicerea parametrilor și evoluțiilor viitoare de monitorizare
Propunere măsuri de combatere
Crearea indicatorilor de performanță (KPI), în conformitate cu sistemele de siguranță alimentară
Inspecții anuale ale programului de exterminare insecticid și raportarea rezultatelor
Auditul la furnizorul pentru a monitoriza programul eficacitatea insecticid exterminare
Răspuns imediat în 24 de ore

Call Back Request

pro binary options Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

Nume,Prenume: Telefon: Ora apelului:

Program Deparazitare-Dezinsectie

follow

Pestpedia

http://heatherbestel.com/2009/01/welcome-all-new-visitors/ Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.