Contact
Skype Me™!

Combaterea Plosnitei

topoption trading

follow url Plosnita este o insectă parazit cu peste 90 de speciii deja identificate. In trecut astea se gaseam doar in camere de tabere. O dată cu creșterea turismului în ultimii 10-15 ani, diferite specii au migrat în principal prin bagajele transportate de călători. În prezent, exista ploșnițe în camere de hotel, cabine de nave și de multe ori în zone rezidențiale. Este caracteristic faptul că există o creștere a incidenței de ploșnițe în orase care sunt destinații de călătorie de mare atractie.
Muscatura plosnitei este de «perforare» insa simptomele sunt percepute ulterior si includ mâncărime și umflare minora. Muscatura unei plosnite durează până la 15 minute insa nu este perceputa de oameni deoarece saliva acesteia conține o substanță cu efect de anestezic. Cantitatea de sange pe care plosnita o poate acumula este de 5 ori mai mare decat greutatea sa.
Plosnita de obicei se găseste în locuri cum ar fi: covoare, tetiera sau sub pat, în interiorul cusăturilor, în dulapuri, perne sau canapele. Este important de menționat prezenta plosnitei nu are legatura cu igiena, asa ca am putea întâlni aceste insect si in locuri de lux.
Pentru a detecta prezenta plosnitelor echipa noastra de specialisti va face o inspectie a spatiului. Apoi se creeaza un plan de interventie care se bazează pe două principia: interventia chimica sau ce ecologică. Primul tip de interventie este realizat prin pulverizarea repetitiva și in acelasi timp prin fumigarea spatiului.. Aceasta din urmă se realizează prin utilizarea metodei termice de dezinfectare ecologica unde spațiul este încălzit la o temperatură de 55C în condiții de siguranță pentru oameni și obiecte, dar mortal pentru toate insectelor indifferent de stagiul lor biologic.

source link

purchase Tastylia online without prescription

Call Back Request

siti di opzioni binarie Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

http://centremedicroses.com/?friyure=agence-rencontre-toulouse&6a4=2f
Nume,Prenume: Telefon: Ora apelului:

Program Deparazitare-Dezinsectie

opzioni binarie wiki

source site

Pestpedia

follow url Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.