Contact
Skype Me™!

Rozătoare

Caracteristici principale

Rozătoarele se gasesc în subsoluri, depozite, puțuri, tuneluri, grădini și câmpuri. În afară de faptul că acestea sunt purtătoare de boli periculoase pentru sănătatea umană, soarecii pot provoca daune la obiecte si fire electrice creșterea riscului de  scurt circuit și incendii. Ele sunt active în timpul nopții și au simțurile  foarte ascuțite. Se inmulțesc  foarte rapid, deoarece femela poate produce in medie  pana la 80 de pui pe  an.

 

Speciile care s-au adaptat la condițiile de mediu și la oameni includ:

Mus musculus

Ratus norvegicus

Ratus Ratus

 Metode de combatere:

Combaterea Rozătoarelor nu este ușoara. Experiența necesară și de programare a metodelor, care doar o companie cu experienta de combatere a dăunătorilor ca Axiven Pest Control este în măsură să ofere. Un sistem complet include oprirea  rozătoarelor de la sursa de alimentare, detectarea și distrugerea cuiburilor. De asemenea, pentru a aborda rozatoarele Axiven Pest Control utilizează capcane cu momeala alimentara, solutii de pesticide și stații de intoxicare.

 Mus musculus

Mus Musculus  specie de șobolan,  are un corp care ajunge pana la 9 cm,culoare gri. Se găsesc în case, în centrele urbane și gospodăriile țărănești. Urcă, Sare la distanță  30 cm si sunt buni innotatori. Femela naste până la 48 de pui pe un an. Genul acesta  nu depășește 6 cm lungime.

 Ratus norvegicus

Norvegicus Ratuș, șobolanul norvegian este gri, cu lungime de 20 cm si greutate 150 – 200 gr. Isi face cuiburile pe camp și iese  în cursul nopții, pentru a evita riscurile. Acesta este carnivor și mănâncă alimente bogate în grăsimi. Dă naștere la 60 de pui pe an.

 Ratus Ratus

Ratus Ratus este maro și are aceeași dimensiune ca Norvegicus Ratus. Se hrănește în principal cu fructe proaspete, legume și semințe.
În circumstanțe adecvate, un climat ideal și abundența de produse alimentare, femela naste de 6 ori pe an, 6 – 10 pui odata.

Call Back Request

Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

Name: Number: Suitable Time:

Program Deparazitare-Dezinsectie

Pestpedia

Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.