Contact
Skype Me™!

Puricii

axiven-fleas-bannerrom

Caracteristici principale

Purici, este numele comun la  insectlee care aparțin ordinului Siphonaptera (oamenii de stiinta mai folosesc si termenul de Afaniptera).Sunt paraziti externi care se hrănesc cu sânge de mamifere și păsări. Din cauza bolilor pe care le transmit,sunt animale foarte periculoase și se combat cu insecticide și alte modalități.Caracteristic la purici este mare viteza de reproducere și perseverență lor, ceea ce ii face dificil de combatut.Acțiunile lor prin muscaturi enervante și iritante sunt semnificative. Sunt capabile de a provoca boli de piele la om, câine, pisică și in a transmite microorganisme periculoase și boli.

Ciclul biologic al Puricilor poate dura până la 2 ani. Ouăle și larvele pot sta latente pentru mai multe luni și pana gasesc condiții adecvate,candidați, gazde.

Metode de combatere:

Pentru a combate puricii și pentru a preveni re-creierea lor, Axiven Pest Control pune în aplicare un program de pulverizare reziduala.

axiven-lifecycle-flea

axiven-psilloi-auga

Oua

Puricii de sex feminin sunt capabili să depună ouă cat timp hranesc cu sange. Sunt capabili de a depune pana la 50 de oua pe zi care se fixeaza pe gazda lor (câine sau pisică). În medie un purice femelă trăiește până la 14 zile. Cu un calcul scurt, am descoperit că poate depune aproximativ 700 de oua albe, ovale și netede. Ouăle sunt destul de grele și cad cu ușurință de la animale atunci când se scarpina,răspândind astfel ouale pe podeaua camerei unde trăiesc.

Call Back Request

Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

Name: Number: Suitable Time:

Program Deparazitare-Dezinsectie

Pestpedia

Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.