Contact
Skype Me™!

Musca de alimente

För Viagra 130 mg på nätet visum

knox binary options trading musca betivaCaracteristici principale

enter site  Musca de alimente : Caracteristica cea mai ușor de recunoscut, la musca de alimente, sunt ochii roșii.Organismul acestei specii variază de la 3 mm la 8 mm. Trage  la fructe și legume,in puncte  de stocare,in frigider și în fabrici de vin și oțet.Intră în categoria agenţilor supărători şi incomozi , dăunători de alimente. Alimentele sunt infestate de larve. Cele adulte sunt transmiţătoare de microorganisme care stimulează procesul de putrefacţie , sunt gasite de exemplu în damigenele de vin, în care rămân adesea blocate. Presupunerile cum că muştele  ar fi purtătoare de agenţi patogeni ai unor boli, nu au putut fi încă confirmate stiintific.

follow url

 Metode de combatere :

opzioni binarie teoria  Cel mai important pas în abordarea linie este de a identifica “sursa” de reproducere, care este în mod normal, substanța organică lichidă într-o

see stare avansata de degradare. Pulverizare, apoi pyrethrin provocând moartea imediată a populației de muște.Pentru prevenirea aparitiei lor alimentele trebuie acoperite sau pastrate in frigider.Este indicata instalarea plaselor la geamuri ,balcoane si in general in spatii de acces.Totodata recomandam folosirea capcanelor pentru insecte cu banda adeziva.

Bookmark and Share

Call Back Request

http://www.catmant.it/?vioksw=robot-option-binary&881=6a Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

Nume,Prenume: Telefon: Ora apelului:

Program Deparazitare-Dezinsectie

opcje binarne podręcznik

Pestpedia

enter site Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.