Contact
Skype Me™!

Musca de alimente

musca betivaCaracteristici principale

 Musca de alimente : Caracteristica cea mai ușor de recunoscut, la musca de alimente, sunt ochii roșii.Organismul acestei specii variază de la 3 mm la 8 mm. Trage  la fructe și legume,in puncte  de stocare,in frigider și în fabrici de vin și oțet.Intră în categoria agenţilor supărători şi incomozi , dăunători de alimente. Alimentele sunt infestate de larve. Cele adulte sunt transmiţătoare de microorganisme care stimulează procesul de putrefacţie , sunt gasite de exemplu în damigenele de vin, în care rămân adesea blocate. Presupunerile cum că muştele  ar fi purtătoare de agenţi patogeni ai unor boli, nu au putut fi încă confirmate stiintific.

 Metode de combatere :

 Cel mai important pas în abordarea linie este de a identifica “sursa” de reproducere, care este în mod normal, substanța organică lichidă într-o

stare avansata de degradare. Pulverizare, apoi pyrethrin provocând moartea imediată a populației de muște.Pentru prevenirea aparitiei lor alimentele trebuie acoperite sau pastrate in frigider.Este indicata instalarea plaselor la geamuri ,balcoane si in general in spatii de acces.Totodata recomandam folosirea capcanelor pentru insecte cu banda adeziva.

Bookmark and Share

Call Back Request

Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

Nume,Prenume: Telefon: Ora apelului:

Program Deparazitare-Dezinsectie

Pestpedia

Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.