Contact
Skype Me™!

Insecte de lemn

source

http://uplaf.org/feed?attachment_id=40 http://ocatusa.org/?iteise=rendita-opzioni-digitali&e73=d4  termite

Caracteristici principale:

source link Cele mai cunoscute insecte de lemn sunt viermii de lemn si termite. Ei trăiesc și cresc pe suprafețe din lemn, podele din lemn, tavane și mobilier, dar, de asemenea, in obiecte bogate în celuloză, cum ar fi cutii de carton, îmbrăcăminte și cărți. Cele mai frecvente semne de viermi de lemn  sunt depresiuni de praf  sau rumegus creat pe suprafețe de lemn. “Activitate”, în această poziție numită stadiul larvar, lungimea variază în funcție de specie.

http://ithu.se/webbinar-oer-och-det-digitala-biblioteket/feed  Principalele tipuri includ:

http://talkinginthedark.com/how-to-sleep-without-longing/2013/01/ Anobium punctatum

http://www.tangotec.com/?sitere=miglior-broker-opzioni-binarie-forum&9a6=c7 Lyctus brunneus

see Hylotrupes bajulus

cosa sono le autopzinibiarie Bostrychus sp

 Metode de combatere:

http://fbmedical.fr/aftepaes/8437  Axiven Pest Control utilizează metoda de fumigație (fumizare), astfel cum aceasta este singura metodă eficientă de tratament impotriva termitelor, definitiv.

http://floralpin.com/eriys/792  Anobium punctatum

conocer personas online sin registro  Anobium punctatum  are o lungime a corpului 3 -5 mm, maro. Afectează lemnul nou sau vechi și preferă  esenta foarte moale. Orificiile create pe podele din lemn și mobilier, sculpturi și acoperișuri au de obicei un diametru de 1,5 mm  pana la 2mm.

 Lyctus brunneus

 Spre deosebire de punctatum Anobium genul  Lyctus bruneus preferă lemn de esenta tare găsit în podele, mobilier si usi. Ajunge  la 2 mm -5 mm, culoare  maro.

 Hylotrupes bajulus

 Viermele Hylotrupes bajulus aparține unui grup de coleoptere numit ” coarne lungi.” Ea are antene lungi, subțiri și corpul atinge 8 mm  pana la20mm. Afectează în primul rând copacii, cum ar fi pinii și brazii și lemnul tratat. Semnul cel mai vizibil la acest gen sunt găuri ovale de pe suprafețele de lemn.

 Bostrychus sp

 Caracteristica specială a acestui tip este faptul că este deosebit , prefer lemn   hard și soft origine tropicală, cum ar fi lauan și mahon. Organismul este la fel de mare ca cea a bajulus Hylotrupes și intervalele 7mm – 15 mm. Temperaturile ridicate (25 la 35 ° C), favoarizeaza creșterea. Cu toate acestea, în temperaturi scăzute nu mor, rămâne inactiv  când nu există caldura.

Bookmark and Share

Call Back Request

Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

Nume,Prenume: Telefon: Ora apelului:

Program Deparazitare-Dezinsectie

Pestpedia

Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.