Contact
Skype Me™!

Gandacul

Caracteristici principale:

Problema mare de fobie la oameni pentru gandaci nu este nerezonabila. Gândaci sunt neplăcuti la vedere, transporta si o serie de boli, cum ar fi salmonella, dizenteria și gastroenterită și poat cauza probleme respiratorii. Germenii care zboară, transmit la om boli prin intermediul secrețiilor și fecalelor. Isi fac cuib si cresc , în canale de scurgere, guri de vizitare, gropi și circula mai ales în timpul nopții. În ciuda opiniei larg răspândită că gândacul creste in locuri murdare, se arata ca igienă și de curățenia nu afectează cu nimic în aparitia lor.

Principalele tipuri de gandaci sunt:

Gândacul german de bucătărie  – Blatella germanica

Blatella-Germanica-150x150Organismul unui gândac german de bucătărie adult nu trebuie să depășească 0.1 cm. El apare în zonele cu activitate umană, cum ar fi case, restaurante și depozite. Ziua se ascunde și apare în timpul nopții. Femela Blatella germanica generează 30 – 40 ouă. De la naștere până la maturitate schimba pielea de 6 ori.

 

 

 

Gândacul american de bucătărie  – Periplaneta Americana

Periplaneta-Americana-150x150Americana Periplaneta este mai mare în dimensiune decât gandacul german de bucatarie , ca lungime poate fi până la 4 cm. Ascunzându-se în canalizare, camine si alte locuri intunecate in timpul zilei. Reproducerea se face în zonele cu temperatură de peste 27 ° C.

 

 

 

 

Gândacul asian de bucătărie – Blatta Orientalis

Blatta-Orientalis-150x150Organismul gândacului de bucătărie din Asia este de 2,5 cm. Construieste cuib și se reproduce în locuri întunecate, cum ar fi subsolurile, canale, guri de vizitare, etc Se hrănește în principal cu alimente bogate in amidon. Temperaturi ridicate de peste 27 ° C favorizează o creștere rapidă a  populației lor.

 

 

Metode de abordare:

Pest Control Axiven utilizează tehnologiile cele mai inovatoare pentru tratamentul de gândaci. Aceste formule sunt aplicate ecologic, ecologice și sigure pentru oameni și animale. În funcție de tipul de gândac de bucătărie și intensitatea problemei, Axiven Pest Control aplică spray-uri cu pulverizatoare de joasă presiune, gel otravitor gandaci, capcane non toxice, Nebulizer sau aplicații aerosoli.

 

Bookmark and Share

Call Back Request

Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

Nume,Prenume: Telefon: Ora apelului:

Program Deparazitare-Dezinsectie

Pestpedia

Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.