Contact
Skype Me™!

Termite Carii

click here Termite Carii

http://highschool.isq.edu.mx/cr45/6967/assets/js/3018 termite

http://www.techhelpnumbers.com/font/1235

binäre optionen broker im test Pionieri în aplicațiile cu insecticid pentru carii si termite  în acoperișuri, case sau suprafețele din lemn.

go to link

giocare con le opzioni binarie senza soldi Acest tip de insecte afecteaza piesele din lemn, cum ar fi mobila, acoperisurile, podelele, etc. Ele patrund in obiectele din lemn prin fisurile acestora si isi depun ouale. După o perioada și în funcție de circumstanțe și de tipul de larve, apar insectele. Acest tip de insecte se hraneste din lemn iar acest process poate fi continuat pentru o lungă perioadă de timp, cauzand astfel distrugeri mari care uneori sunt vizibile și chiar si invizibile.
Prezenta acestor insecte este observata datorita urmelor de praf de lemn si a unor fisuri in lemni. Tipul de insect care sunt prezente in lemn este recunoscut in urma examinarii prafului sau a fisurilor.
Singurele modalitati eficiente de combatere sunt fumigarea spatiului sau dezinfecția termică ecologică care au ca rezultat exterminarea insectelor în toate etapele lor biologice chiar și în cea de ou. Pentru a obtine rezultate bune pentru limitarea infestarii lemnului intr-o etapa incipient se foloseste metoda injectarii de insecticide in lemn si metoda de scufundare a lemnului intr-o solutie cu insecticide. În unele cazuri aceste doua metode se pot combina. Este necesar sfatul personalului științific calificat al companiei noastre pentru selectarea și aplicarea de metode adecvate.

Bookmark and Share

Call Back Request

here Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

Nume,Prenume: Telefon: Ora apelului:

Program Deparazitare-Dezinsectie

ikili opsiyon firmaları

Pestpedia

got7 members dating Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.