Contact
Skype Me™!

Logistics

Logisticsrom

 

Locatii:
Această categorie include afaceri, cum ar fi: depozite, logistica si depozitare logistica in general . Sunt întreprinderi în care prestatia de Pest Control necesită administrarea zonele de depozitare de bunuri, de obicei,zonele fiind înconjurate de terenuri agricole.

Necesități:

Cerințele principale ale acestor site-uri este controlul rozătoarelor de câmp, insecte  și gândaci. Problema, de obicei, se constata la distrugerea de bunuri, ci, de asemenea, o sursă periculoasă de infectie pentru lucrători și beneficiarii de bunuri.

Soluția:

Pest Control AXIVEN este prima companie care a fost recunoscuta prin HACCP in tratarea în mod eficient a problemelor cu dăunătorii. În special în zonele de depozitare este nevoie de intelegere a fenomenului, pentru a aborda riscurile specifice, a dăunătorilor și insectelor,cu rezultate foarte bune.Solutiile și produsele sunt aplicate de către tehnicieni experimentați, în conformitate cu cerințele  FSA,testate de către oamenii de știință calificati.In continuare este completat dosarul insecticid-daunatori, in conformitate cu HACCP, care poate fi folosit la orice certificat calitate pentru management și siguranța a alimentelor (ISO 9001, ISO 22000, HACCP, Codex Alimentarious).

 

Call Back Request

Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

Name: Number: Suitable Time:

Program Deparazitare-Dezinsectie

Pestpedia

Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.