Oras Otopeni, Calea BUCURESTILOR Nr. 305A4, Judet Ilfov

Hours: Mon-Fri: 9am-6pm

Tel: +4 021 313 35 30  Fax: +4 021 351 42 57

Farmaceutica

Locatii:

Această categorie include afaceri cum ar fi: industria farmaceutica,depozite de medicamente, producție produse cosmetice și medicamente, echipamente medicale, etc Sunt întreprinderi în care această funcție de Pest Control necesită un control strict al zonelor de producție, depozitare și zona înconjurătoare.

Necesități:

Cerințele principale ale acestor locatii este controlul  rozătoarelor și insectelor daunatoare sanatatii, cum ar fi gandacii de bucatarie, etc. Problema este de obicei axat pe provocarea de contaminare și deteriorare a bunurilor, dar, de asemenea, o sursă periculoasă de infectie pentru lucrători și beneficiarii de bunuri.

Soluția: 

AXIVEN Pest Control a recunoscut particularitățile din domeniu, și,a implementat programe personalizate de gestionare a dăunătorilor,în conformitate cu legea in vigoare. În special în depozitarea și distribuția de produse farmaceutice este nevoie acerba de a aborda riscurile specifice si aplicarea programelor de combatere a dăunătorilor și insectelor, cu rezultate foarte bune.Solutiile și produsele sunt aplicate de către tehnicieni experimentați, în conformitate cu cerințele legislative, testate de către oamenii de știință calificati.In continuare este necesara completarea dosarului de evidență insecticid-rozătoare, care pot fi inserate la orice certificat de calitate pentru managementul sau siguranța alimentelor (ISO 9001, ISO 22000, HACCP, Codex)