Oras Otopeni, Calea BUCURESTILOR Nr. 305A4, Judet Ilfov

Hours: Mon-Fri: 9am-6pm

Tel: +4 021 313 35 30  Fax: +4 021 351 42 57

Hoteluri

Unul dintre factorii foarte valoroasi pentru buna funcționare și eficientă a unui hotel este construirea reputației numele lui. Cu toate acestea o prezență bruscă a insectelor sau a rozătoarelor pot distruge reputatia acum. Aceasta se poate realiza la costuri reduse printr-o colaborare cu o companie de deparazitare fără licență – rozătoarelor. În AXIVEN Pest Control recunoaștem nevoile și riscurile de instalații pentru a dezvolta un plan de combatere a dăunătorilor pentru a preveni.

Problema:

Plosnita

Una dintre cele mai mari probleme moderne cu insecte  în camerele de hotel sunt cu plosnitele. Plosnita este o insecta ovala, parazitara și de culoare maro-roșcata. Acestea se găsesc în locuri întunecate, cum ar fi crăpături în pereți, pardoseli și mobilier. Transportat prin bagajele care astfel se infectateaza mai multe camere de hotel. De obicei, 95% din companii de combatere a dăunătorilor raspund cu un impact momentan pentru a aborda plosnite. Dovada cea mai vizibilă a prezenței de ploșnițe este muscara succesiva care arata ca “cusatura” pe pielea omului.În cazul în care infestarea este agresiva, sa constatat că mobila emana un miros puternic și se găsesc pete mici de sânge în diferite locuri.

Insecte și rozătoare

Probleme cu dăunători în zona hotelului se arată în bucătărie, restaurant și în alte locuri cu flux de  alimente. Aceste puncte au nevoie de protecție specială pentru soareci, sobolani, muste si gandaci, probleme care prezintă un risc ridicat de germeni de raspandire si de imbolnavire.

Filosofia de tratament preventiv este necesara pentru indepartarea problemelor cu soareci si insecte.

Soluția

Pentru a rezolva problemele cu soareci necesar este de a crea o rețea de exterminare. În aer liber  rețeaua este conceputa pentru a acoperi toate zonele hotelului. Pe plan intern, în bucătării și birouri, legislația europeana interzice utilizărea de momeli toxice în zonele de producție si camara va fi pus capcane cu prindere mecanic cu suprafața adezivă.

Pentru a aborda insectele este necesar a pulveriza puțurile,canalizarile și toalete. Insectele zburatoare sunt tratate cu utilizare de capcane moderne cu suprafața adezivă.Capcanele emit radiatii UV care sunt complet inofensive pentru om, dar atrage insectele care sunt prinse fără a fi descompuse, așa cum s-a făcut cu capcanele de insecte cu curent electric.

Pentru a aborda problemele legate de plosnitele de pat și având în vedere faptul că curățenia nu joacă nici un rol în apariția de ploșnițe,toate spatiile pot fi afectate, de la hotel de lux până la pensiune. Apoi intervine Axiven Pest Control, care face uz de  pulverizari repetitive cu insecticide piretroide. Alternativ, se aplică o nouă metodă de dezinfecție termică, care, fără insecticide, trateaza in mod eficient plosnita.