Oras Otopeni, Calea BUCURESTILOR Nr. 305A4, Judet Ilfov

Hours: Mon-Fri: 9am-6pm

Tel: +4 021 313 35 30  Fax: +4 021 351 42 57

Restaurante

Dezinfectie-Dezinsectie și Deratizare pentru restaurante:

Dacă ați lucrat din greu pentru a stabili o reputație, servicii și igienă a afacerii dvs., ultimul lucru pe care-l doriți este prezența insectelor și a rozătoarelor.

Cu 40 de ani de experiență în domeniul dăunătorilor  știm cât de importanta este igiena alimentelor, pentru sănătatea publică și cerințele legislației și a standardelor de siguranță alimentară (ISO 22000, BRC, IFS) a industriei alimentare. Noua legislație prevede un contract pentru dezinfecție, dezinsecție și de combatere a dăunătorilor, cum ar fi șoareci, șobolani, muște și gândaci. Astfel de paraziți reprezinta un risc deosebit pentru sănătatea consumatorilor în domeniile de mai sus, în pregătirea și depozitarea produselor alimentare, din cauza germenilor care le infesteaza. Pe lângă problemele de mai sus insectele și rozătoarele pot provoca, de asemenea, alte probleme, cum ar fi:

Deteriorarea structurii clădirilor, roaderea și distrugerea cabluri și echipamentelor electrice

Distrugerea sau contaminarea alimentelor

Contaminarea in zonele de preparare a alimentelor

De risc al clienților intoxicație de la consumul de alimente contaminate

Slabirea reputatiei

Pierderea de venituri și creșterea costurilor

Soluția:

AXIVEN Pest Control a inteles particularitățile domenioului și să implementeze programe personalizate de gestionare a dăunătorilor, în conformitate cu decizia ministerială 1348. În special în zonele de producție și de consum de alimente este nevoie importantă de a aborda riscurile specifice aplicabile programelor de combatere a dăunătorilor și insectelor, cu rezultate foarte bune.

Principalele probleme ale acestor site-uri sunt soareci, gandac de bucatarie mare, blonda gandac de bucatarie, dar fin și insecte zburătoare, cum ar fi mustele si tantarii. Fiecare problemă atunci când apare și în funcție de gradul de pot fi tratate cu aplicațiile corespunzătoare deparazitare – rozătoarelor. Cu toate acestea, este foarte important de a avea un contract încheiat cu dezinfectarea regulată de prevenire vizite este cea mai importantă acțiune pentru a preveni prezența de insecte și rozătoare.

Toate formulele folosite sunt cele mai bune de pe piață și aplicate de către tehnicieni experimentați, în conformitate cu cerințele legislative. Formulările sunt testate de către experți instruiți și au toate autorizațiile necesare, certificări și buletine de securitate și utilizarea lor este specializat pentru spații alimentare.

Cu condiția continuare este complet dosarul de evidență insecticid-rozătoare, care pot fi adaptate la orice sistem de calitate certificat pentru sau de securitate (ISO 9001, ISO 22000, HACCP, Codex Alimentarious, BRC, IFS, ISO 1801) alimentare.