Oras Otopeni, Calea BUCURESTILOR Nr. 305A4, Judet Ilfov

Hours: Mon-Fri: 9am-6pm

Tel: +4 021 313 35 30  Fax: +4 021 351 42 57

Cafe-Bar

Dezinfectare,dezinsectie și deratizare pentru cafenele, baruri,Cafe-Bar, restaurante

Dacă ați lucrat din greu pentru a va face o reputație, pentru serviciile și igiena afacerii dvs., ultimul lucru pe care-l doriți este prezența de insecte și rozătoare.

Cu 40 ani de experiență în domeniul dăunătorilor și insectelor știu cât de importanta este igiena alimentelor, pentru sănătatea publică și cerințele legislației și a standardelor de siguranță alimentară (ISO 22000, BRC, IFS) a industriei alimentare. Noua legislație prevede un contract pentru de combatere a dăunătorilor de dezinfecție, dezinsecție și combaterea dăunătorilor , cum ar fi șoareci, șobolani, muște și gândaci. Astfel

de paraziți reprezinta un risc ridicat pentru sănătatea consumatorilor în domeniile mai sus enumerate, în pregătirea și depozitarea produselor alimentare, din cauza germenilor care le poate afecta. Pe lângă problemele de mai sus, insectele și rozătoarele pot provoca, de asemenea si alte probleme, cum ar fi:

Deteriorarea structurii clădirilor, roaderea și distrugerea cablurilor și echipamentelor electrice

Distrugerea sau contaminarea alimentelor

Contaminarea in zonele de preparare a alimentelor

Risc al clienților prin intoxicare de la consumul de alimente contaminate

Distrugerea reputatiei companiei

Pierderea de venituri și creșterea costurilor

Soluția

AXIVEN Pest Control a recunoscut particularitățile domeniului și  implementeaza programe personalizate de gestionare a dăunătorilor,în conformitate cu decizia ministerială 1348. În special în zonele de producție și de consum de alimente se simte nevoia majora de a aborda riscurile specifice si aplicabilitatea programelor de combatere a dăunătorilor și insectelor, cu rezultate foarte bune.

Principalele probleme ale acestor site-uri sunt soarecii, gandacii de bucatarie , gandac mic, galben de bucatarie,cat și insecte zburătoare, cum ar fi mustele si tantarii. Fiecare problemă atunci când apare și în funcție de grad poate fi tratata cu aplicațiile corespunzătoare de deparazitare . Cu toate acestea, este deosebit de important de a avea un contract încheiat cu dezinfectarea regulată de prevenire prin vizite, este cea mai importantă acțiune pentru a preveni prezența de insecte și rozătoare.

Toate formulele folosite sunt cele mai bune de pe piață și aplicate de către tehnicieni experimentați, în conformitate cu cerințele legislative.Solutiile sunt testate de către experți instruiți și au toate autorizațiile necesare, certificări și buletine de securitate și utilizarea lor este specializat pentru spații alimentare.

 

In continuare este completat dosarul de evidență insecticid-rozătoare, care poate fi adaptat la orice sistem de calitate certificat pentru ,sau de securitate (ISO 9001, ISO 22000, HACCP, Codex Alimentarious, BRC, IFS, ISO 1801) alimentara.