Contact
Skype Me™!

Profil

follow url

http://caboclonharaue.com/?kreosan=investir-op%C3%A7%C3%B5es-bin%C3%A1rias&fba=ba      Astăzi, dupa 30 de ani, compania  Axiven Pest Control inregistreaza o creștere stabilă, cu o rețea activă în întreaga Grecie si mai nou si in Romania.
Aplicațiile sale au fost extinse și includ în prezent programe de management integrat pentru industriile și zonele de transport si produse de depozitare a alimentelor și a băuturilor. Axiven Pest Control,este printre primele companii see  care pune in aplicare IPM (Integrated Pest Management), o abordare integrate pentru a preveni si controla parazitii. Totodata, AXIVEN Pest Control are here programe care sunt pe deplin armonizate cu sistemul de securitate alimentara HACCP (Analiza Pericolelor şi Puncte Critice de Control).

robin dating raven

go to link      Avantajul competitiv al companiei consta  în vasta experienta a echipei multidisciplinare, cele mai noi echipamente și un sistem computerizat de monitorizare a  rezultatelor analizei statistice. Acești parametri asigura eficacitatea maximă în abordarea problemelor  cu paraziții și rozătoarele cu care se confrunta clientii nostri.

Bookmark and Share

Call Back Request

follow Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

Nume,Prenume: Telefon: Ora apelului:

Program Deparazitare-Dezinsectie

source site

Pestpedia

follow link Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.