Contact
Skype Me™!

Istoric companie

opzioni binaria consob

http://hickscountry.com/2014/ Compania  APOLIMANTIKI a fost fondată în 1975 si are ca domeniu principal de activitate combaterea insectelor și dăunătorilor. Într-o perioadă scurtă de timp se specializeaza in  intervenții si  aplicații pe nave,mori  și industria alimentară.

go site Pentru imbunatatirea serviciilor prestate, in anul 2006 compania devine Grupul APOLIMANTIKI AXIVEN, ingloband  companii administrative existente si incepe sa aiba un portofoliu mare de clienti.

الخيارات الثنائية العامري التجارة După 45 de ani compania isi schimba denumirea in  AXIVEN Pest Control si implementeaza un plan strategic de dezvoltare care are ca obiectiv principal dezvoltarea de francize.  

Totodata, compania incepe sa isi separe o parte din activitate, respective cea de prevenire a  3incendiilor – și  se creează astfelAXIVEN Fire Protection. Ulterior compania este reorganizata si se infiinteaza AXIVEN Shading Systems.

click here La sfârșitul anului 2007   prima franciza  AXIVEN Pest control este stabilita in Corint. La începutul anului 2008 apare o noua franciza AXIVEN Pest Control la Teba. În decembrie 2008 o alta franciza AXIVEN Pest Control este deschisa in Zakynthos.  La începutul anului 2009 AXIVEN Pest Control isi incepe activitatea in  franciză in Lakonia – Messinia.  În vara anului 2009  AXIVEN  Pest Control începe operațiunile în Patras pentru a acoperi prefecturile din Ahaia, Elias și continentală vest.

opcje binarne a hazard Un an mai târziu, în aprilie 2010, este creata o a  doua ramură a grupului de companii  în Salonic  pentru a onora  contractele cu prefecturile din nordul Greciei.

get link In 2012 se creeaza AXIVEN Pest Control in Bucuresti ,Romania.

Bookmark and Share

Call Back Request

go here Lasă datele tale si te vom contacta in momentul inregistrarii.

Nume,Prenume: Telefon: Ora apelului:

Pestpedia

source Aveti nelamuriri? Intrebati-l pe Dr.Pest.